Kozmetične storitve salona Moments
Odprava celulita, učinkovito odstranjevanje celulita, celulit

Tretma s Peel off masko za razstrupljanje z drenažnim učinkom (90 min)

Spodbudi pretok limfe ter tako intenzivira odvajanje zastale vode in toksinov iz kožnega tkiva. Koži povrne njeno naravno svežino in voljnost ter jo opazno učvrsti. Stranke poročajo o občutku lahkotnosti in olajšanja.
Takoj po nanosu maska nekoliko hladi. Po 15 minutah aktivne sestavine popolnoma razvijejo svoje sinergično delovanje in nastopi prijeten termičen učinek z blagohiperemijo. Po 45 minutah delovanja maske se hiperemija umiri, občutek toplote pa lahko traja še nekaj časa po odstranitvi maske. Ko masko odstranimo se stranka stušira. Sledi masaža z drenažno masažno kremo z lipolitičnim učinkom.
POMEMBNO: uporabo maske odsvetujemo srčnim in sladkornim bolnikom, strankam s krčnimi žilami in nosečnicam ter ženskam v času dojenja.
Pokliči za BREZPLAČNI POSVET Rezerviraj

Za doseganje optimalnih rezultatov pri odpravljanju celulita vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program, ki je zasnovan glede na vrsto, stopnjo in stanje celulita. Po potrebi tako vključimo še drenažno masko za rastrupljanje v kombinaciji z intenzivnimi lipolitično - drenažnimi tretmaji.
Več o celulitu