Kozmetične storitve salona Moments
Anticeulitna nega body wrapping, povijanje telesa, anticelulitni tretma, odprava celulita

UČINKOVITO HUJŠANJE Z NIZKO ENERGIJSKIM DIODNIM LASERJEM

Takojšnji rezultat: Do dve konfekcijski številki manj v enem mesecu.
Neinvazivno: Brez bolečin, igel in okrevanja.
Nova tehnologija: Inteligentna alternativa liposukciji.
S SISTEMOM Slim LipoLaser VARNO IN UČINKOVITO ODPRAVIMO MAŠČOBNE OBLOGE. KLINIČNO DOKAZANO. S pomočjo foto-kemičnega efekta, do katerega pride ob stiku nizko-energijske laserske svetlobe z maščobno celico, se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se shranjeni trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Za boljši rezultat z lasersko svetlobo še dodatno stimuliramo limfne vozle, kar spodbudi limfni obtok, da prenese maščobne kisline in glicerol do tkiv, ki poskrbijo za presnovo/porabo ob povečani telesni aktivnosti. Zato je po tretmaju priporočljiva povečana aerobna aktivnosti (do 12 ur po tretmaju). Pokliči za BREZPLAČNI POSVET Rezerviraj

Za doseganje optimalnih rezultatov pri hujšanju vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program.

Učinkovito hujšanje, povijanje telesa, anticelulitni tretma, odprava celulita

Kako deluje Slim LipoLaser (LLLT)? Nizkoenergijska laserska terapija (LLLT) na maščobne celice deluje selektivno, vsa druga tkiva (koža, žile, živčevje) ostanejo energije z maščobno celico se zaradi fotokemičnega učinka shranjeni trigliceridi razgradijo na proste maščobne kisline in glicerol, ti pa se prek odprtih por maščobnih celic skupaj z vodo izločijo v medcelično tekočino. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina.
Kako poteka tretma s Slim Lipo-Laserjem (LLLT)? Aplikatorji z diodnimi laserji se namestijo na izbrani del telesa. Postopek je prijeten in brez bolečin, brez zvoka in vibracij, čuti se le prijetna toplota. Po tretmaju je priporočljiva aerobna aktivnost (30–45 min), tako da telo spodbudi naravne metabolične procese za presnovo sproščenih maščobnih rezerv. Vadba po tretmaju v kombinaciji z uravnoteženim prehranjevanjem prepreči, da bi telo sproščene rezerve ponovno uskladiščilo.
Ali s terapijo LLLT maščobne celice uničimo? Ne, s terapijo LLLT vplivamo na zmanjšanje obsega maščobnih celic in jih med terapijo ne uničimo.
Čez koliko časa so učinki vidni? Zmanjšanje obsega je pri nekaterih vidno že takoj po prvem tretmaju, pri nekaterih po tretjem ali četrtem obisku. V povprečju se obseg obdelovanega predela zmanjša za do dve konfekcijski številki v enem mesecu (potrebnih je 8 ponovitev, 2-krat tedensko). Terapija osmih obiskov se lahko po 14-dnevnem premoru ponovi.
Za koga je terapija Slim Lipo-Laser (LLLT) primerna? Terapija z nizkoenergijskim laserjem je primerna za vse, ki se spoprijemajo z lokalizirano maščobo okoli kolen, na nadlahteh, podbradku, ledvenem predelu,trebuhu, stegnih, zadnjici… Je pomoč pri hujšanju, ki vključuje spremembo življenjskega sloga (prehrano, gibanje).
Ali so možni stranski učinki? Stranskih učinkov ni, saj energija nizkoenergijskega laserja selektivno vpliva le na maščobne celice. Vsa druga tkiva (koža, žile, živčevje) ostanejo nepoškodovana. Tretma se lahko izvaja na vseh tipih kože in v vseh letnih časih. Kako terapija Slim LipoLaser vpliva na čvrstost kože? Ker koža zaradi zmanjšanega obsega praviloma postane bolj ohlapna, je priporočljiva istočasna terapija z aparatom VelaSmooth, ki zaradi radijske frekvence kožo učvrsti. Pokliči za BREZPLAČNI POSVET Rezerviraj