Kozmetične storitve salona Moments
Odprava celulita, učinkovito odstranjevanje celulita, celulit

LIPO DETOX tretma z izrazitim lipolitičnim in drenažnim učinkom (50-60 min)

Gre za tretma, kjer kombiniramo nanos aktivnih učinkovin za odpravljanje celulita in masaže. V izdelke sta vključeni dve inovativni aktivni sestavini, ki predstavljata nov koncept v borbi s celulitom! Spoznajte in se prepričajte sami nad nadpovprečnimi rezultati:
REDULITE* – izvleček črnega bezga in gliceril poliakrilatni gel preprečuje zadrževanje vode in zmanjša debelino maščobnega tkiva
PHYCO R 75 * - rjava alga Laminaria Digitata stimulira dejavnik, ki aktivira lipolizo (razgradnjo maščob) in celični metabolizem v adipocitih
Njuna učinkovitost je klinično dokazana!
1. korak : SKIN ACTIVATOR 10 min – nanesemo na telo in počakamo, da se pojavi hiperemija. Izdelek je namenjen negi lene, neaktivne in atrofirane kože. Omogoča lažje penetriranje aktivnih sestavin iz preparatov, povečuje prekrvavitev kože, regeneracijo in oksigenacijo.
2. korak: SLIMMING CREAM 30 min - Preparat vmasiramo in zavijemo v fango folijo. Po 20 minutah speremo. Slimming krema blaži spremembe veznega tkiva kot posledice motene cirkulacije in vnetnih procesov. Zavira razgradnjo kolagena in elastina, aktivira limfo (diuretični učinek) in stimulira lipolizo (zmanjšanje maščob). Po negi je koža kompaktirana, gladka in pomlajena, vezivno tkivo pa ojačano in zaščiteno pred degradacijo. Prisoten je občutek lahkosti.
3. korak: DRAINAGE CREAM 20 min - preparat nanesemo na telo. Sledi temeljita masaža. Kreme ne spiramo, deluje še več ur po nanosu. Drenažna krema rešuje problem zadrževanja vode v podkožnem mastnem tkivu. Ima izrazit drenažni učinek, obnavlja poškodovane celice kože in spodbuja imunski sistem kože. Spodbuja znojenje in nastajanje seča – pospešuje izločanje toksinov iz telesa .
4. korak: LIPO DETOX FINISH (nadaljevalna nega doma) Lipo Detox Finish odlično ohranja rezultate dosežene s postopki za odpravo celulita. Priporoča se kot dopolnjevalna nega po in med anticelulitnimi tretmaji v salonu. Lipo detox finish stimulira mikrocirkulacijo, aktivira lipolizo in pospeši drenažo na predelih s celulitom. Zavira kopičenje maščob, vnetne procese in zadrževanje vode v telesu.
POMEMBNO: Tretma ni primeren za osebe s kroničnimi obolenji (ledvica), osebe z vensko insuficienco, nosečnice in doječe matere
Pokliči za BREZPLAČNI POSVET Rezerviraj

Za doseganje optimalnih rezultatov pri odpravljanju celulita vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program, ki je zasnovan glede na vrsto, stopnjo in stanje celulita. Po potrebi tako vključimo še drenažno masko za rastrupljanje v kombinaciji z intenzivnimi lipolitično - drenažnimi tretmaji.
Več o celulitu