Kozmetične storitve salona Moments
JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA po metodi Lone Sorensen

JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA

Metoda Japonskega cosmo liftinga je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije. Je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Tehnika je sestavljena iz metod vzhodnjaške medicine. Uporablja refleksne točke na obrazu, ki so povezane z meridiani, refleksne cone na obrazu iz južnoameriške tradicije, vietnamsko metodo refleksnih točk in con na obrazu in japonsko método, ki uporablja refleksne točke za stimulacijo limfnega sistema. Tehnika intenzivne masaže obraznih mišic prav tako izvira iz Japonske tradicije. Z Japonskim cosmo liftingom je mogoče delovati na celotno telo; stimulirati vse organe, vključujoč kožo, ki je naš največji organ.

Medicinska kozmetika, profesionalna kozmetika, nega obraza

KOZMETIKA VALMONT

Na obali Ženevskega jezera uživa VALMONT vse privilegije tega koščka sveta, neokrnjeno naravno, čisto vodo in zrak. V idealnih pogojih nastajajo njegovi dragoceni negovalni izdelki. Bogate naravne sestavine iz vseh predelov Švice pripomorejo k še večji odličnosti in učinkovitosti VALMONTovih negovalnih formul. Ob vznožju ledenikov kantona Valais na nadmorski višini več kot 2000 m, pridobivajo vodo za svoje izdelke – vodo, ki je čista, nežna in izvira iz ledenikov (Glacial Spring Water). Popolnoma naravno in neobdelano vgradijo v formule VALMONT. Zaradi idealne mineralne sestave olajša izmenjavo snovi v celicah, spodbuja celični metabolizem in krepi naravne obrambne mehanizme kože. Da bi upočasnili staranje kože, je VALMONT v svoje izdelke vgradil tudi DNK strogo določenega izvora, ki ima izjemne učinke in ohranja mladostni videz

Naravna kozmetika, bio izdelki, naturale, profesionalna kozmetika, nega obraza

LaboratoriHUR

Naravna kozmetična linija HUR s 30-letno tradicijo je bila ustvarjena s pomočjo prestižnih italijanskih univerz. Formule so rezultat neskončnega truda namenjenega raziskovanju in odkrivanju napredne biotehnologije. Protokoli neg obraza in telesa so skrbno oblikovani z namenom, da vaši koži zagotovijo izjemne rezultate, ki jih ponujajo darovi narave.
Prednosti izdelkov HUR:
• Visoka vsebnost zelo učinkovitih fito derivatov, skorjaj izključno iz italijanskih virov
• kratka dobavna veriga
• odlična povezava med svežino in rezultati
Sestavine izdelkov HUR so proizvedene neposredno na toskanskem podeželju ali kupljene pri izbranih proizvajalcih, ki izpolnjujejo zahtevano raven kakovosti. Preglede za Bio certifikat opravljajo ustanove IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT in ICEA. Vsi izdelki in protokoli neg so zasnovani in proizvedeni izključno v Laboratoriju Hur v Firenzah.

Priori medicinska kozmetika obraza, superceuticals, profesionalna kozmetika, nega obraza

PRIORI®

PRIORI® je ameriško podjetje z najbolj inovativnimi izdelki in tretmaji za razlićne težave s kožo, ki svetovnemu trgu ponuja najboljše dolgoročne rešitve. Ne glede na to,ali imate specifičen problem s kožo ali vaš trenutni anti-age ritual ne daje želenih rezultatov, je izbira PRIORI nege obraza za vas prava izbira. •Medicinska kozmetika z naprednimi AHA kislinami
Dokazano uspešen sistem neg za globinsko obnovo kože Več…
Superceuticals® (Nega kože z Idebenonom)
Najmočnejši antioksidant v boju proti staranju Več…

Medicinska kozmetika, profesionalna kozmetika, nega obraza

KOZMETIKA MED BEAUTY

Med Beauty Swiss - Strokovnjak za medicinsko kozmetiko združuje aktivne snovi iz področja medicine s sestavinami iz kozmetike in tako razvija učinkovite in individualne izdelke, ki dosegajo izjemne rezultate in so idealno prilagojeni vsaki potrebi kože.

OBLIKOVANJE OBRVI po metodi Anastasia Beverly Hills

OBLIKOVANJE OBRVI po metodi Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Kolekcijo za oblikovanje in nego obrvi sestavljajo izdelki vrhunske kakovosti, namenjeni samozavestnim ženskam s prefinjenim okusom, ki želijo biti vsak dan urejene in svoj videz zaupajo lepotnim strokovnjakom. Nova oblika obrvi vam bo popolnoma spremenila videz celotnega obraza. Rezultat popolne tehnike vam bo vaše oči oziroma pogled odprl, vaše veke se bodo navidezno dvignile in celoten izgled obraza bo videti svež in spočit. Posebnost oblikovanja je v tem,da se uporablja vosek, ki je namenjen le obrazu. Z voskom je odstranjevanje hitrejše, trajnejše in manj boleče kot s pinceto. Z njim odstranimo tudi manjše, svetle in manj vidne dlačice in s tem resnično dobimo pravilno linijo. S pomočjo šablon in voska, vam bomo oblikovali popolni lok. V primeru,da so obrvi redkejše ali na določenem mestu ne rastejo več, jih s pomočjo sence v prahu dorišemo. Postopek ni parmanenten, saj se po čiščenju obraza, odstrani tudi dorisano senčilo. Značilnost obrvi oblikovanih po metodi Anasatasia je,da vam ohranja vaš naraven lok, ki je dodelan in oblikovan popolno.

Podaljševanje trepalnic, lepljenje treplanic, trepalnice

PODALJŠEVANJE TREPALNIC (svilene trepalnice Luxus Lashes)

Pri svojem delu uporabljamo svilene trepalnice LUXUSLASHES. Največja prednost Luxuslashes je v tehnično dovršenem lepilu za trepalnice GOLD za normalne, oziroma SILVER za občutljive oči, katero je izjemno obstojno in varno. Lepilo je proizvedeno v Nemčiji in ustreza vsem najzahtevnejšim standardom. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove. Obnavljanje se dela na 3 – 4 tedne. Postopek je primeren tudi za vse uporabnice kontaktnih leč. Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine (7-15mm), debeline in oblike. Svilene dlačice delujejo naravno, so izjemno elastične in intenzivno črne barve.
CENA PRVI OBSIK naravni videz trepalnic: 50€
CENA PRVI OBISK zelo goste trepalnice: 60€
korektura po 3-4 tednih: 30€
korektura po 4 tednih ali več: 40€

Trajno vrisovanje obrvi, permanatno vrisovanje obrvi

TEHNIKA PERMANENTNO VRISOVANJE OBRVI

JAPONSKA TEHNIKA PERMANENTNEGA VRISOVANJA OBRVI (microblading)
Šolali smo se pri G. Branku Babiču v Beogradu, ki je to metodo iz Azije pripeljal v Evropo (PHI BROW MICROBLADING ACADEMY). V primerjavi s permanentim make-up-om micoblading omogoča tanjše vrisovanje obrvi in tako bolj naraven izgled. Pri svojem delu uporabljamo izključno preverjene PHI BROW pigmente.
CENA prvi obisk: 150€ prva korektura GRATIS
korektura: 60€
mini korektura: 30€
NAROČITE SE NA BREZPLAČNI POSVET (031 347 617)
detaljni opis tehnike in predlagani izris obrvi)

Ličenje, makeup, make-up

LIČENJE

IZGLED, KI GA OBOŽUJETE
Ujemite svoj pravi jaz in svojo pravo osebnost z make-up-om, ki vam zagotavlja svež in sijoč izgled cel dan in celo noč.