Kozmetične storitve salona Moments
Odprava celulita, učinkovito odstranjevanje celulita, celulit

Odstranjevanje celulita z Vela Smooth / ELOS tehnologijo

S SISTEMOM VelaSmooth VARNO IN UČINKOVITO ODSTRANJUJEMO CELULIT. KLINIČNO DOKAZANO.
Celulit - jamičast videz površine kože - je sestavljen iz nakopičenih maščobnih celic, vode in toksinov. Celulit dokazano prizadene kar od 80-90% žensk ne glede na starost in telesno težo. Sistem VelaSmooth z ELOS tehnologijo je prvi in vodilni sistem za odstranjevanje celulit-a s FDA certifikatom na svetu, ki ponuja prvo pravo rešitev pri odpravi celulit-a. Z združitvijo štirih tehnik se problematični predeli hitro in vidno polepšajo, koža postane gladka in svilnato mehka. Izboljša se struktura kože, zmanjša se obseg na obdelovanem predelu telesa, izboljša se prekrvavitev in spodbudi lokalni metabolizem. Sistem VelaSmooth odpravlja celulit s 4 funkcijami v enem samem sistemu.

Učinkovito hujšanje - Lipo Laser

UČINKOVITO HUJŠANJE Z NIZKO ENERGIJSKIM DIODNIM LASERJEM

Takojšnji rezultat: Do dve konfekcijski številki manj v enem mesecu.
Neinvazivno: Brez bolečin, igel in okrevanja.
Nova tehnologija: Inteligentna alternativa liposukciji.
S SISTEMOM Slim LipoLaser VARNO IN UČINKOVITO ODPRAVIMO MAŠČOBNE OBLOGE. KLINIČNO DOKAZANO. S pomočjo foto-kemičnega efekta, do katerega pride ob stiku nizko-energijske laserske svetlobe z maščobno celico, se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se shranjeni trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Za boljši rezultat z lasersko svetlobo še dodatno stimuliramo limfne vozle, kar spodbudi limfni obtok, da prenese maščobne kisline in glicerol do tkiv, ki poskrbijo za presnovo/porabo ob povečani telesni aktivnosti. Zato je po tretmaju priporočljiva povečana aerobna aktivnosti (do 12 ur po tretmaju).

Anticeulitna masaža z ventuzami, anticelulit, odprava celulita, masaža

ANTICELULITNA MASAŽA (ROČNA ali Z VENTUZAMI)

Anticelulitna ročna masaža je ena izmed boljših in uspešnih masaž, ki lahko z rednim izvajanjem vidno zmanjša celulit. Je hitra, dinamična, močnejša in učinkovita masažna tehnika. Z anticelulitno ročno masažo izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, ki je patološka degenerativna sprememba podkožnega maščobnega tkiva. Ročna anticelulitna masaža zgladi tkivo, izboljša in pospeši krvni obtok, aktivira limfni obtok in tako pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa, povečuje celični metabolizem,… Tretma je popolnoma neinvaziven, ne trga nobenih kapilar, kompaktnost tkiva, pa je končni rezultat terapije. Ročno anticelulitno masažo kombiniramo z vakumsko masažo z ventuzami. Ventuze so masažni pripomočki, ki so sestavljeni iz medicinskega silikona in se uporabljajo za oblikovanje telesa, zmanjševanje obsega in celulita. Izboljšujejo limfni obtok, funkcijo tkiv, uspešno zmanjšujejo edeme in pospešujejo izločanje znoja in loja iz žlez. Za doseganje vidnih rezultatov je tretmaje smiselno izvajati redno v manjših presledkih 2- 3x tedensko, priporočeno 6 – 10 tretmajev. Tretmaje izvajamo po 40 minut. Kako dolgo, pa je odvisna od stopnje celulita. Anticelulitno masažo izvajamo na področju celotnih nog in zadnjice. Anticelulitna ročna masaža se uporablja pri celulitu, pomarančni koži, neelastični-ohlapni koži, strijah in limfnih blokadah, za odvajanje toksinov iz telesa, zatečenih, težkih in nemirnih nogah… Pomembno je, da se vsaka ženska zaveda, da celulit ni nastal včeraj, ampak je to posledica daljšega obdobja. Enako je z rezultati, ki ne pridejo kar čez noč. Za učinkovit boj proti celulitu je potrebno pristopiti celostno. Najboljša in preizkušena kombinacija je kombinacija gibanja, uživanja uravnotežene in zdrave prehrane, pitja zadostne količine tekočine (vode) in izvajanja anticelulitne masaže oz. tretmajev.

Anticeulitna nega body wrapping, povijanje telesa, anticelulitni tretma, odprava celulita

BODY WRAPING

Body wrapping ali povijanje telesa je preverjena in učinkovita metoda za odpravo celulita, zmanjševanje obsega in izboljšanje tonusa kože. Body wrapping je anticelulitni postopek, ki učinkuje na račun specialnih, močno koncentriranih učinkovin in termičnega oziroma hladilnega učinka. V prizadeta področja vtremo profesionalen pripravek in jih povijemo v folijo. Z ovijanjem v posebno folijo zagotavljamo, da fitoaromaticne sestavine iz izdelkov za body wrapping bolje penetrirajo v kožo in podkožno tkivo ( z nepredušno folijo preprečimo njihovo izhlapevanje), kjer opravljajo želene razgradne in detoksifikacijske učinke. Anticelulitni pripravek pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem ter pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva. S termičnim ali hladilnim učinkom krepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje kože. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjšata celulit in obseg, čvrstost in elastičnost tkiva pa se izboljšata