Kozmetične storitve salona Moments
Anticeulitna nega body wrapping, povijanje telesa, anticelulitni tretma, odprava celulita

BODY WRAPING

Body wrapping ali povijanje telesa je preverjena in učinkovita metoda za odpravo celulita, zmanjševanje obsega in izboljšanje tonusa kože. Body wrapping je anticelulitni postopek, ki učinkuje na račun specialnih, močno koncentriranih učinkovin in termičnega oziroma hladilnega učinka.
V prizadeta področja vtremo profesionalen pripravek in jih povijemo v folijo.
Z ovijanjem v posebno folijo zagotavljamo, da fitoaromaticne sestavine iz izdelkov za body wrapping bolje penetrirajo v kožo in podkožno tkivo ( z nepredušno folijo preprečimo njihovo izhlapevanje), kjer opravljajo želene razgradne in detoksifikacijske učinke.
Anticelulitni pripravek pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem ter pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva.
S termičnim ali hladilnim učinkom krepi izgorevanje maščob in vzpodbuja obnavljanje kože.
Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjšata celulit in obseg, čvrstost in elastičnost tkiva pa se izboljšata Pokliči za BREZPLAČNI POSVET Rezerviraj

Za doseganje optimalnih rezultatov pri odpravljanju celulita vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program, ki je zasnovan glede na vrsto, stopnjo in stanje celulita. Po potrebi tako vključimo še drenažno masko za rastrupljanje v kombinaciji z intenzivnimi lipolitično - drenažnimi tretmaji.
Več o celulitu