HYDRA FACIAL

s tehnologijo JET PEEL

Tehnologija
Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino. Tako nam v enem tretmaju omogoča:

Intenzivno LIMFNO DRENAŽO: odvajanje toksinov iz obraza.

HYDRA MIKRODERMOABRAZIJO - globinski piling: S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine in brez stika s kožo lušči odmrlo plast vrhnjice, dosežemo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih, hkrati v globje plasti epidermisa in dermisa dovajamo kisik in vlago, rezultat je napeta in sijoča koža. Mikrorelief kože se takoj zgladi.

GLOBOKO INFUZIJO KISIKA IN VLAGE: kisik ki ga dovajamo globoko v dermis - revitalizira kožne celice; hkrati kisiki deluje kot potisni plin in omogoča penetracijo izdatne količine vlage, zato se kože v trenutku napne, postane rožnata in sijoča

MEZOTERAPIJO s pomočjo HIDROPORACIJE posebni ročnik s pomočjo katerega vnašamo učinkovine v kožo razbije tekočino (oziroma aktivne učinkovine v tekoči obliki) na mikro kapljice, kisik pa deluje kot potisni plin in omogoča globoko penetracijo učinkovin.

Mehanizem delovanja: Koža ima veliko število ‘luknjic’ (folikli dlačic, znojne žleze) in mikrokanalov, ki se v medceličnem prostoru lahko razmaknejo. Ti kanali so propustni za tekočino in plin, njihova povprečna velikost je med 30-50 mikrometrov. Pri terapiji izkoriščamo dejstvo, da se na enem kvadratnem centimetru kože nahaja 50-400 takih kanalčkov (na obrazu do 300), in tako s pomočjo kisika pod visokim tlakom dovajamo aktivne učinkovine z nizko molekulsko maso v tekoči obliki. Koža se ob stiku s tekočino pod visokim pritiskom raztegne, razprejo se mikrokanali v koži (baroforeza), skozi katere lahko učinkovito vnašamo aktivne učinkovine do 3,5mm globoko v tkivo. Aktivne učinkovine, ki jih dovajamo transepidermalno, torej skozi vrhnjico, so vse nizke molekulske mase, kar še dodatno olaljša njihovo penetracijo.

UČVRŠČEVANJE IN REGENERACIJO: temperatura kože se med tretmajev zniža za 8 stopinj C, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi CRYO učinka se zmanjšajo tudi pore

Po potrebi vključimo tudi kislinski premaz.

JetPeel, mikrodermoabrazija