HYDRA FACIAL

Tehnologija
Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino. Tako nam v enem tretmaju omogoča:
-Intenzivno LIMFNO DRENAŽO: odvajanje toksinov iz obraza
-HYDRA MIKRODERMOABRAZIJO - globinski piling: S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine in brez stika s kožo lušči odmrlo plast vrhnjice, dosežemo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih, hkrati v globje plasti epidermisa in dermisa dovajamo kisik in vlago, rezultat je napeta in sijoča koža. Mikrorelief kože se takoj zgladi.
- GLOBOKO INFUZIJO KISIKA IN VLAGE; kisik ki ga dovajamo globoko v dermis - revitalizira kožne celice; hkrati kisiki deluje kot potisni plin in omogoča penetracijo izdatne količine vlage, zato se kože v trenutku napne, postane rožnata in sijoča
- MEZOTERAPIJO s pomočjo HIDROPORACIJE posebni ročnik s pomočjo katerega vnašamo učinkovine v kožo razbije tekočino (oziroma aktivne učinkovine v tekoči obliki) na mikro kapljice, kisik pa deluje kot potisni plin in omogoča globoko penetracijo učinkovin. Mehanizem delovanja: Koža ima veliko število ‘luknjic’ (folikli dlačic, znojne žleze) in mikrokanalov, ki se v medceličnem prostoru lahko razmaknejo. Ti kanali so propustni za tekočino in plin, njihova povprečna velikost je med 30-50 mikrometrov. Pri terapiji izkoriščamo dejstvo, da se na enem kvadratnem centimetru kože nahaja 50-400 takih kanalčkov (na obrazu do 300), in tako s pomočjo kisika pod visokim tlakom dovajamo aktivne učinkovine z nizko molekulsko maso v tekoči obliki. Koža se ob stiku s tekočino pod visokim pritiskom raztegne, razprejo se mikrokanali v koži (baroforeza), skozi katere lahko učinkovito vnašamo aktivne učinkovine do 3,5mm globoko v tkivo. Aktivne učinkovine, ki jih dovajamo transepidermalno, torej skozi vrhnjico, so vse nizke molekulske mase, kar še dodatno olaljša njihovo penetracijo.
- UČVRŠČEVANJE IN REGENERACIJO; temperatura kože se med tretmajev zniža za 8 stopinj C, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi CRYO učinka se zmanjšajo tudi pore