Kozmetične storitve salona Moments
Brazilska depilacija, depilacija z voskom, Trajna depilacija, IPL-SHR depilacija, dlake, epilacija

TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Z IPL-OPT SHR tehnologijo postopoma povečujemo temperaturo subdermalnega sloja kože s kontinuiranim premikanjem laserske glave preko tretiranega področja. Večkratni pulzi (10 pulzev na sekundo – SHR) nizke energije dovajajo toplotno energijo preko melanina v dlačnem steblu in okoliškega tkiva do dlačnega folikla, ki se zaradi toplotne poškodbe uniči. Tako zagotavljamo učinkovite, a praktično popolnoma neboleče tretmaje. Za dodatno varnost skrbi sistem, ki med procesom vnosa energije hladi povrhnjico. Z OPT tehnologijo tretiramo tudi svetle, sive in rdeče dlake. V povprečju je potrebnih 6-8 obiskov v razmaku 3-6 tednov.

Priporočeni razmaki med tretmaji:
od 4 do 6 tednov za obraz,
od 6 do 12 tednov za ramena in hrbet,
od 10 do 16 tednov za noge.
Za konec pa še ena prednost: lasersko odstranjevanje dlak preprečuje folikulitis ( vnetje dlačnih mešičkov ) in posledično brazgotinjenje, ki je sicer pogost spremljevalec klasičnih epilacijskih metod.
Obrazne gube, odprava gub in gubic

LASERSKO UČVRŠČEVANJE - NEKIRURŠKI LIFTING

V nagubani koži je kolagen zelo gost, zato je moten dotok krvi, rast novih kolagenskih vlaken je slabša. Z IPL-OPT tehnogijo kolagenska vlakna segrevamo in povzročimo oteklino globoko v koži. Ko oteklina splahni, se kolagenska vlakna ločijo, prav tako se prostor med njimi napolni z novim kolagenom. Na ta način zmanjšamo gube in dosežemo dolgoročni učinek napete kože. S postopkom odstranimo majhne gubice, globoke gube pa se vidno zmanjšajo. Izboljša se mikrocirkulacija, zmanjšajo se pore, po končanem tretmaju ima koža rožnat, svež in bolj čvrst izgled.
V povprečju je potrebnih 6-8 obiskov v razmaku 3-6 tednov.

Žile, odprava žilnih nepravilnosti, žile na nogi

ODSTRANJEVANJE ŽILNIH NEPRAVILNOSTI

Pri žilnih nepravilnostih kože odvečen hemoglobin absorbira optično energijo in jo pretvori v toploto. Segrevanje povzroči proces koagulacije (strjevanja) krvi, toplota se prenese v žilne stene in uniči njihovo funckionalnost. Najtanjše žilice že med samim postopkom dejansko izginejo. Ostale žilice pa se sčasoma razgradijo in izločijo preko imunskega sistema. Žilne nepravilnosti zato po nekaj tednih izginejo. Na mestih kjer so kapilare debelejše po posegu lahko nastanejo drobne krastice, ki pa v nekaj dneh odpadejo.
V povprečju je potrebnih 6-8 obiskov v razmaku 3-6 tednov.

Pigmentne nepravilnosti, pigmentni madeži

ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH NEPRAVILNOSTI

Pri pigmentnih nepravilnostih (sončne in starostne pege) kože odvečen melanin absorbira optično svetlobo in jo pretvori v toploto. Segrevanje povzroči razgradnjo melaninskih celic, hkrati pa se zmanjša proizvodnja melanina. Proces razgradnje povzroči začasno potemnitev, nekje po 10-ih dneh se osvetljeni pigment odlušči s povrhnjice.
V povprečju je potrebnih 6-8 obiskov v razmaku 3-6 tednov.