MESO JET-PEEL TERAPIJA OBRAZA

NAPREDNA MEZOTERAPIJA S TAKOJŠNJIM UČINKOM

Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča, da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo v kožo vnašamo aktivne učinkovine. Kisik deluje kot potisni plin, posebni ročnik razbije aktivne učinkovine v tekoči obliki, ki jih nanašamo, na mikro kapljice.


Mehanizem delovanja:

Koža ima veliko število ‘luknjic’ (folikli dlačic, znojne žleze) in mikrokanalov, ki se v medceličnem prostoru lahko razmaknejo. Ti kanali so propustni za tekočino in plin, njihova povprečna velikost je med 30-50 mikrometrov.
Pri terapiji izkoriščamo dejstvo, da se na enem kvadratnem centimetru kože nahaja 50-400 takih kanalčkov (na obrazu do 300), in tako s pomočjo kisika pod visokim tlakom dovajamo aktivne učinkovine z nizko molekulsko maso v tekoči obliki.
Koža se ob stiku s tekočino pod visokim pritiskom raztegne, razprejo se mikrokanali v koži (mehaniziem baroforeza), skozi katere lahko učinkovito vnašamo aktivne učinkovine do 3,5mm globoko v tkivo. Aktivne učinkovine, ki jih dovajamo transepidermalno, torej skozi vrhnjico, so vse nizke molekulske mase, kar še dodatno olaljša njihovo penetracijo.


Kako poteka terapija?

• Pričnemo z limfno drenažo obraza, ki odplavlja toksine z obraza
• Nadaljujemo z mikrodermobrazijo obraza, ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic Kako ? S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine lušči odmrlo plast vrhnjice, hkrati v globje plasti epidermisa in dermisa dovaja kisik in vlago, rezultat je napeta in sijoča koža.
• Sledi mezoterapija s pomočjo hidroporacije: aktivne učinkovine, ki jih nanašamo, sežejo do vseh plasti epidermisa in dermisa, kjer spodbujajo naravne funckije obnavljanja kože.
• Sledi masaža, nanos maske prilagojene tipu kože
• Zaključimo z negovalnimi izdelki z UV zaščito


MESO JET TRETMAJI glede na stanje kože in cilj:

• GLOBOKA HIDRACIJA
• ANTI-AGING
• UČVRŠČEVANJE IN TONUS
• proti MIMIČNIM GUBAM in/ali za VZDRŽEVANJE REZULTATOV po iniciranju BOTULINA
• OBČUTLJIVA in/ali KUPEROZNA KOŽA


AKTIVNE UČINKOVINE, KI JIH DOVAJAMO V KOŽO

ANTI - AGING COMPLEX 1 za suho in dehidrirano kožo
sestavine: 4 tipi HIALURONSKE KISLINE različne formulacije in različne molekularne teže (10 - 180 kDa) in BIO PEPTIDI učinek: intenzivna hidracija, boljša čvrstost in kožni relief
ANTI - AGING COMPLEX 3 za zrelo kožo
sestavine: VITAMIN B5, MYORELAKASCIJSKI PEPTID, HIALURONSKA KISLINA, ekstrakt ZELENIH ALG, LUBENICE, RIŽEVIH PROTEINOV,... učinek: intenzivna hidracijo in intenzivno učvrščevanje
ATX - NAT COMPLEX za gube in mimične gube
sestavine: ARGIRELIN vpliva na relaksacijo mišic, zato se mimične gube zmanjšajo na naraven način, hkrati pa BETAIN deluje regenerativno, zmanjšuje draženje in ščiti pred izsušitvijo, HIALURONSKA KISLINA učinek: zmanjašanje gub in mimičnih gub, podaljšanje učinka s polnili za omrtvičenje mišic.
SENSITIVE za občutljive kože, kože s kuperozo in aknami
sestavine: ALOE BARBADENSIS, NIACINAMID, AZELAIČNA KISLINA učinek: pomiritev rdečice, protivnetno in proti straranju

Učinkoviine izbere kozmetičarka - specialistka dermaestetik glede na stanje kože in glede na želje stranke. Običajno kombinacija različnih učinkovin privede do optimalnih rezultatov.

MESO JET-PEEL – MEZOTERAPIJA