Kozmetične storitve salona Moments
JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA po metodi Lone Sorensen

JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA

Metoda Japonskega cosmo liftinga je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije. Je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Tehnika je sestavljena iz metod vzhodnjaške medicine. Uporablja refleksne točke na obrazu, ki so povezane z meridiani, refleksne cone na obrazu iz južnoameriške tradicije, vietnamsko metodo refleksnih točk in con na obrazu in japonsko método, ki uporablja refleksne točke za stimulacijo limfnega sistema. Tehnika intenzivne masaže obraznih mišic prav tako izvira iz Japonske tradicije. Z Japonskim cosmo liftingom je mogoče delovati na celotno telo; stimulirati vse organe, vključujoč kožo, ki je naš največji organ.

AIKON Derma Systems nega OBRAZA

AIKON Derma Systems

AIKON Derma Systems povezuje napredno diagnostiko, kozmacevtike, prehranska dopolnila in napredna izobraževanja, ki so temelj napredne kozmetične terapije. Aikon Derma Systems proizvaja visoko zmogljive kozmetične izdelke, ki rešujejo funkcionalne probleme kože. Gre za napredne kozmacevtike, ki vsebujejo učinkovine z dokazanim delovanjem in v koncentracijah, ki vplivajo na različna stanja kože. Specifično formulirani izdelki, katerih glavne učinkovine so medicinska zelišča, peptidi, vitamini, rastlinske matične celice, kislinski kompleksi, lipidi in antioksidanti, temeljijo na biometričnih analizah in vplivajo na:
• mehanizme delovanja kože,
• nadomeščanje struktur in
• korekcijo kože.
Aikon Derma Systems ne vsebuje linij, ki so prilagojene tipom kože, vendar ciljne izdelke, ki se med seboj kombinirajo za večjo učinkovitost kozmetične terapije in boljše reševanje funkcionalnih problemov kože. Formulacije kozmetičnih izdelkov AIKON DermaSystems so:
• proizvedeni po GMP standardu,
• formulirane z biotehnologijo,
• brez GMO,
• brez sestavin živalskega izvora,
• brez parabenov,
• brez formaldehida, formalina, ftalatov, petro-kemikalij in triklosana,
• brez barvil,
• niso testirani na živalih in
• s konzervansi dovoljeni za naravne formulacije (COSMOS standard).

Naravna kozmetika, bio izdelki, naturale, profesionalna kozmetika, nega obraza

LaboratoriHUR

Naravna kozmetična linija HUR s 30-letno tradicijo je bila ustvarjena s pomočjo prestižnih italijanskih univerz. Formule so rezultat neskončnega truda namenjenega raziskovanju in odkrivanju napredne biotehnologije. Protokoli neg obraza in telesa so skrbno oblikovani z namenom, da vaši koži zagotovijo izjemne rezultate, ki jih ponujajo darovi narave.
Prednosti izdelkov HUR:
• Visoka vsebnost zelo učinkovitih fito derivatov, skorjaj izključno iz italijanskih virov
• kratka dobavna veriga
• odlična povezava med svežino in rezultati
Sestavine izdelkov HUR so proizvedene neposredno na toskanskem podeželju ali kupljene pri izbranih proizvajalcih, ki izpolnjujejo zahtevano raven kakovosti. Preglede za Bio certifikat opravljajo ustanove IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT in ICEA. Vsi izdelki in protokoli neg so zasnovani in proizvedeni izključno v Laboratoriju Hur v Firenzah.

Naravna kozmetika, bio izdelki, naturale, profesionalna kozmetika, nega obraza

PHILIP MARTIN’S

Philip Martin's je italijanska blagovna znamka, ki ustvarja biokompatibilne izdelke z mešanjem kakovostnih raziskav o wellnessu skupaj s kemičnimi netoksičnimi elementi. Njihove sestavine izvirajo iz organskih in naravnih derivatov, kot je olje Jojobe, izvleček kalabrijske pomaranče, Aloe Vere pridelane na italijanskih kmetijah in mediteransko olivno olje, oblikujejo podobo znamke do najvišjih ravni v kozmetičnem svetu. Podjetje temelji na uporabi najboljšega znanja in tehnologije za proizvajanje izdelkov z uspehom, izdelki so v nenehnem razvoju in ustvarjanju novih organskih oblik brez vsebnosti Natrijevega Lavril sulfta, Peg-barvil, plastike, alkohola, Propilen glikola, Metil/butil parabenov, pri čemer upoštevajo visokokakovostne standarde, ki že od začetka razlikujejo podjetje od drugih.

Izdelki so izdelani iz rastlinskih sestavin, biološkega izvora, da bi zagotovili močno učinkovitost in maksimalno pozornost našim strankam, sodelavcem in okolju. Philip Martin's ponuja senzorične izkušnje, ki spremenijo vsak tretma v poseben trenutek, ki zagotavlja najvišjo kakovost, brez ogrožanja naše filozofije.

Uspeh njihovih izdelkov izhaja iz njihovih značilnosti, kot je naraven izvor in neagresivnost na kožo in lase. Izdelki so idealni za direkten nanos na kožo z rokami, brez uporabe kakršnega koli pripomočka. Njihova vsestranskost jih razlikuje od drugih izdelkov, saj se lahko veliko izdelkov uporabi na laseh in na koži posamično ali z mešanjem med seboj, da bi izboljšali delovanje.

Profesionalna kozmetika Holy Land, nega obraza

Holy Land ( HL ) Always Active

HL Always Active kozmetika ponuja širok izbor visoko kakovostnih kozmetičnih izdelkov, ki jih vsako leto posodablja in razširja, hkrati pa omogoča rešitve za različne kožne probleme in vse tipe kože. Kakovost in visoka učinkovitost proizvodov HL Always Active Cosmetics ter prilagodljivost kombiniranja izdelkov iz različnih linij, omogočajo strokovnjakom celosten pristop za odpravljanje različnih težav kože. Strankam lahko tako ponudijo veliko priložnost, da dolgoročno izboljšajo videz kože. Zaradi teh izjemnih koristi, kozmetičarke in dermatologi po vsem svetu izbirajo izdelke HL Always Active Cosmetics.

OBLIKOVANJE OBRVI po metodi Anastasia Beverly Hills

OBLIKOVANJE OBRVI po metodi Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills je po vsem svetu poznana kot sinonim za najlepše obrvi. Kolekcijo za oblikovanje in nego obrvi sestavljajo izdelki vrhunske kakovosti, namenjeni samozavestnim ženskam s prefinjenim okusom, ki želijo biti vsak dan urejene in svoj videz zaupajo lepotnim strokovnjakom. Nova oblika obrvi vam bo popolnoma spremenila videz celotnega obraza. Rezultat popolne tehnike vam bo vaše oči oziroma pogled odprl, vaše veke se bodo navidezno dvignile in celoten izgled obraza bo videti svež in spočit. Posebnost oblikovanja je v tem,da se uporablja vosek, ki je namenjen le obrazu. Z voskom je odstranjevanje hitrejše, trajnejše in manj boleče kot s pinceto. Z njim odstranimo tudi manjše, svetle in manj vidne dlačice in s tem resnično dobimo pravilno linijo. S pomočjo šablon in voska, vam bomo oblikovali popolni lok. V primeru,da so obrvi redkejše ali na določenem mestu ne rastejo več, jih s pomočjo sence v prahu dorišemo. Postopek ni parmanenten, saj se po čiščenju obraza, odstrani tudi dorisano senčilo. Značilnost obrvi oblikovanih po metodi Anasatasia je,da vam ohranja vaš naraven lok, ki je dodelan in oblikovan popolno.

Podaljševanje trepalnic, lepljenje treplanic, trepalnice

PODALJŠEVANJE TREPALNIC (svilene trepalnice Luxus Lashes)

Pri svojem delu uporabljamo svilene trepalnice LUXUSLASHES. Največja prednost Luxuslashes je v tehnično dovršenem lepilu za trepalnice GOLD za normalne, oziroma SILVER za občutljive oči, katero je izjemno obstojno in varno. Lepilo je proizvedeno v Nemčiji in ustreza vsem najzahtevnejšim standardom. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove. Obnavljanje se dela na 3 – 4 tedne. Postopek je primeren tudi za vse uporabnice kontaktnih leč. Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine (7-15mm), debeline in oblike. Svilene dlačice delujejo naravno, so izjemno elastične in intenzivno črne barve.
CENA PRVI OBSIK naravni videz trepalnic: 50€
CENA PRVI OBISK zelo goste trepalnice: 60€
korektura po 3-4 tednih: 30€
korektura po 4 tednih ali več: 40€

Trajno vrisovanje obrvi, permanatno vrisovanje obrvi

TEHNIKA PERMANENTNO VRISOVANJE OBRVI

JAPONSKA TEHNIKA PERMANENTNEGA VRISOVANJA OBRVI (microblading)
Šolali smo se pri G. Branku Babiču v Beogradu, ki je to metodo iz Azije pripeljal v Evropo (PHI BROW MICROBLADING ACADEMY). V primerjavi s permanentim make-up-om micoblading omogoča tanjše vrisovanje obrvi in tako bolj naraven izgled. Pri svojem delu uporabljamo izključno preverjene PHI BROW pigmente.
CENA prvi obisk: 150€ prva korektura GRATIS
korektura: 60€
mini korektura: 30€
NAROČITE SE NA BREZPLAČNI POSVET (031 347 617)
detaljni opis tehnike in predlagani izris obrvi)

Ličenje, makeup, make-up

LIČENJE

IZGLED, KI GA OBOŽUJETE
Ujemite svoj pravi jaz in svojo pravo osebnost z make-up-om, ki vam zagotavlja svež in sijoč izgled cel dan in celo noč.