OSTALA PONUDBA

LIČENJE

IZGLED, KI GA OBOŽUJETE
Ujemite svoj pravi jaz in svojo pravo osebnost z make-up-om, ki vam zagotavlja svež in sijoč izgled cel dan in celo noč.

IMG-OUR
IMG-OUR

Darilni bon

Želite presenetiti in obdarovati svoje najdražje?
Morda vaše sodelavce?
Ali pa poslovne partnerje?
Iščete idejo za poročno darilo?
Za vas smo pripravili darilne bone, na katere lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ali pa vrednost, s katero vaš obdarovanec po želji izbira storitve ali izdelke, ki jih nudimo.
Nimate časa, da bi nas obiskali?
V tem primeru nam sporočite vaše želje in podatke na
tel. št. 01/283 25 86 ali na
E- naslov info@moments.si
in darilni bon vam bomo poslali po pošti (plačilo po povzetju).

PRIPRAVE NA POROKO - NEVESTE

NEGA OBRAZA (VSE OČI SO UPRTE V VAS)
Tistega, za vas enega najpomembnejših dni v vašem življenju, ste v središču pozornosti VI in vaš obraz je osrednja točka. Z rednimi negami obraza vašo kožo navlažite in obnovite. Sijoča in negovana polt je obvezna osnova za naraven in svež izgled make-up-a.

MAKE-UP (IZGLED, KI GA OBOŽUJETE)
Ujemite svoj pravi jaz in svojo pravo osebnost z make-up-om, ki vam zagotavlja svež in sijoč izgled cel dan in celo noč.

NEGA IN OBLIKOVANJE TELESA (LEPOTA TELESA)
Telo in koža na telesu služita kot okvir vaši poročni obleki. S tretmaji za nego in oblikovanje telesa bodo vaše obline popolne, koža čvrsta in svilnata na otip.

PEDIKURA (ZAPLEŠIVA)
Osvobojena stopala brez trde kože, navlažena koža in sproščena noge vam omogočijo, da lahkotno zdrsnete v plesne čevlje in zaplešete v noč.

MANIKURA (POKAŽITE SVOJ NOVI PRSTAN)
Voljna, žametna koža na rokah ter popolni nohti so obvezni, ko pozdravljate svoje goste, razkazujete svoj novi prstan in ko se pustite ujeti v objektiv poročnega fotografa

SAMOPORJAVITVENI TRETM (BRONASTA BOGINJA)
Sijoča koža, kot bi vas rahlo poljubilo sonce, za tisti zdrav, teniran odtenek za vaš posebni dan.

MASAŽA (SPROŠČENA DRŽA)
Proces načrtovanja poroka vse do usodnega DA je zelo zahteven. Masaža pri blaženju stresa dela čudeže, še posebej dan ali dva pred enim najlepših dni v vašem življenju.

GLADEK ZAČETEK (DEPILACJIA)
Klasična depilacija, depilacija brez traku ali pa laserska epilacija so rešitev za mehkobo, gladkost in udobje vseh delov vašega telesa. Dovolite našemu strokovnemu osebju, da v dogovoru z vami oblikuje popolni, individualni lepotni program, prirejen Vašim željam in potrebam..

‘PREPROSTO LEPA DELUXE’
(3 mesečni program) Nega obraza z globinskim čiščenjem 2x Hydra Facial s hialuronsko kislino Poročno ličenje + Poskusno ličenje GRATIS 2x Piling telesa z medenim sladkorjem 2x Samoporjavitvena krema 2x SPA manikura z Gelishem* + SPA pedikura z Gelishem* 2x Obrvi Anastasia Beverly Hills** Klasična masaža s toplim oljem **OPCIJA: gelirani nohti LCN **DODATEK: podaljševanje trepalnic, microblading

‘PREPROSTO LEPA SPA’
(2 mesečni program) Nega obraza z globinskim čiščenjem 2x Hydra Facial s hialuronsko kislino Poročno ličenje Poskusno ličenje GRATIS Piling telesa z medenim sladkorjem SPA manikura z Gelishem* SPA pedikura z Gelishem* 2x Obrvi Anastasia Beverly Hills** **OPCIJA: gelirani nohti LCN **DODATEK: podaljševanje trepalnic

‘PREPROSTO LEPA EXPRESS’
(1 mesečni program) Nega obraza z globinskim čiščenjem Hydra Facial s hialuronsko kislino Poročno ličenje Poskusno ličenje GRATIS Piling telesa z medenim sladkorjem SPA manikura z Gelishem* SPA pedikura z Gelishem* 2x Obrvi Anastasia Beverly Hills** **OPCIJA: gelirani nohti LCN **DODATEK: podaljševanje trepalnic

IMG-OUR