Meta title-Kozmetične storitve salona Moments_NEGA OBRAZA

NEGA OBRAZA

Hydro-dermoabrazija Hydra-Facial (Jet-Peel), Mezoterapija, Hišna nega Moments, Kozmetična terapija, kislinski pilingi, IPL OPT (učvščevanje, odstranjevanje kapilar, odstranjevanje dlačic), Frakcionirana radio frekvenca (pomlajevanje)

Aktivni filtri

Razpoložljivost: 50 Na zalogi

Personalizirana nega je primerna je za vse tipe in stanja kož, za hitro osvežitev in regeneracijo vaše kože.

Primerna je tudi kot priprava kože obraza za nadaljne kozmetične procedure (napredne kozmetične terapije v našem salonu) ali estetske posege (plastično operacijo ali injekcijske posege (polnila), laserske posege na obrazu). 

RENEW PEEL

Cena 99,00 €
Razpoložljivost: 49 Na zalogi

Primeren za normalno, mastno in kombinirano kožo (ni primeren za občutljivo kožo). Pospeši obnavljanje kože (akne, postakne, strije, globoke gube), zagotavlja anti age učinek.

JAPONSKI COSMO LIFTING

Cena 60,00 €
Razpoložljivost: 50 Na zalogi

Japonski cosmo lifting™ obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije celotnega obraza, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni proizvodi. Vpliva na obraz in celotno telo, saj  sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki ga stranke občutijo med in po terapiji.

EXTREME PEEL

Cena 109,00 €
Razpoložljivost: 50 Na zalogi

Piling je primeren za vse tipe kože, namenjen je intenzivnemu obnavljanje kože ( foto in krono staranje), tudi za odpravljanje hiperpigmentacije ter trajnih postravmatskih poškodb kože.

HIŠNA NEGA OBRAZA MOMENTS

4 Ocena(e)
Cena 129,00 €
Razpoložljivost: 22 Na zalogi

Hišna nega Moments združuje različne terapije ter izbrane visoko učinkovite izdelke, ki skupaj zagotavljajo resnično navdušujoče rezultate. 

Nega je popolnoma personalizirana, zato je primerna za vse tipe in stanja kož.

Izdelek dodan v primerjavo