Meta title-Kozmetični izdelki_NEGA OKOLI OČI

Aktivni filtri

Razpoložljivost: 50 Na zalogi

HL – THE SUCCESS INTENSIVE TREATMENT MASK

Je osvežilna maska z vitaminom C, preprečuje prezgodnje nastajanje gub, svetli pigmentna znamenja, deluje antioksidativno. Koži zagotavlja sijaj, občutek svežine in udobja.  Enakomerno obarva kožo. Vsebuje rastlinske ekstrakte, ki pospešijo regeneracijo kože.

50ml

Razpoložljivost: 50 Na zalogi

HL – PERFECT TIME FIRMING MASK

Maska z lifting učinkom je namenjena za pomlajevanje in učvrščevanje kože. Obogatena je z edinstvenim kompleksom peptidov, ki pomaga drastično zmanjšati videz gub in preprečuje pojav novih. Pripomore k izboljšanju elastičnosti in čvrstosti kože. Hkrati izravna ten kože in oža pore. Primerna po 35. letu, za mešano in mastno kožo.

50ml

Razpoložljivost: 50 Na zalogi

HL - DERMALIGHT LIGHTENING MASK

Kremna maska z nežnim posvetlitvenim učinkom. Vidno umiri razdraženo kožo, izravna ten kože, odpravi očutek suhe kože in deluje antioksidantno. Primerna tudi za nego kože po izpostavljanju UV žarkom in po pilingih. Primerna za vse tipe kože, vse starostne skupine, tudi za nosečnice, primerna za poletje, za postakensko obravnavo in za hiperpigmentacije različnega izvora.

50ml

Razpoložljivost: 50 Na zalogi

HL - BIO REPAIR CREAM MASK

Bogata hranljiva maska je namenjena koži, ki potrebuje rehabilitacijo (sončenje, kislinski pilingi,…). Neguje, mehča, krepi in pomirja kožo. Stimulira procese obnavljanja, zavira prezgodnje staranje, preprečuje nastanek gub, ki so posledica izpostavljanju UV žarkom in drugim okoljskim dejavnikom. Primerna je za suho in občutljivo kožo.

50ml

Izdelek dodan v primerjavo