Seznam izdelkov po blagovnih znamkah Laboratorihur

Pri Laboratori HUR so naredili proizvodno verigo, ki zagotavljakratke poti,

neposredno in neoporečno dobavo od predelovalca do proizvajalca.

Vsi izdelki so BIOORGANSKI in NARAVNI.

Laboratori HUR

Naši izdelki so namenjeni pozornim in zahtevnim strankam, ki dajo prednost naravnemu izdelku, narejenemu na podlagi dolgoletnih izkušenj.

V 30 letih raziskav in izdelave smo razvili ekskluziven test za takojšnjo analizo kože.

Takšna diagnoza nam omogoča prepoznati najpogostejše alergije (na kozervanse, topila, dišave).

Garancija kakovosti:

Ustanovitelj Laboratori Hur je priznani kozmetolog, Roberto Bonfanti, ki s svojo izredno naklonjenostjo do naravnih sestavin, kot so cvetlice, začimbe in sadje, že 30 let ustvarja ekskluzivno kozmetično linijo za obraz in telo. Blagovno znamko Hur® je razvil  v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki prestižnih italijanskih univerz s področja biologije, farmacije in kozmetologije, ki neprestano zbirajo, preizkušajo in ocenjujejo vse podatke o surovinah in izdelkih, ter iščejo alternativne rešitve za združevanje narave, tradicije in tehnologije. Izdelava izdelkov ustreza najstrožjim predpisom Dobre proizvodne prakse.

Formule so rezultat neskončnih prizadevanj in izkušenj, namenjenih razvoju in odkrivanju napredne biotehnologije. Kozmetika Hur je namenjena ozaveščenim in zahtevnim strankam, ki dajejo prednost kvalitetnim naravnim izdelkom, narejenih na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Prednost izdelkov Hur je povezana s tremi osnovnimi lastnostmi:

  • Svežina – izdelki imajo kratke dobavne poti, saj so pridelani na lokalnih kmetijah,
  • Toleranca – koža izdelke dobro prenaša, saj so izdelani iz naravnih, lokalnih sestavin,
  • Rezultati – izdelki imajo visoko vsebnost zelo učinkovitih fito derivatov.

Sestavine Hurovih kozmetičnih izdelkov so pridobljene neposredno na toskanskem podeželju pri izbranih proizvajalcih, ki izpolnjujejo zahtevano raven kakovosti. Preglede za Bio-Certifikat opravljajo ustanove IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT in ICEA. Glede na sestavo in namen, podeli Laboratori Hur svojim izdelkom enega od treh certifikatov, vsi pa zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in učinkovitost.

Pure Bio: Bio sestavine iz ekoloških kmetij so pridelane v duhu italijanske pridelovalne in prehrambene tradicije. Ne vsebujejo parfumov, parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEGov, SLSjev, BHA, BHT in živalskih derivatov.

Pure Natural: Naravne in bio-sestavine prihajajo iz okoliških kmetij, kar zagotavlja kratke dobavne poti. Ne vsebujejo parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEG-ov, SLS-jev.

Pure Result: Sestavine za domačo in profesionalno uporabo. Ne vsebujejo parabenov in konzervansov BHA IN BHT.

Oprostite za nevšečnosti.

Poiskusite ponovno poiskati željeno stran

Izdelek dodan v primerjavo