HYDRA FACIAL S TEHNOLOGIJO JET PEEL

Tehnologija
Terapija temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo brizgamo na kožo fiziološko raztopino.

Tako nam v enem tretmaju omogoča:

1/Intenzivno LIMFNO DRENAŽO: odvajanje toksinov iz obraza.

2/HYDRA MIKRODERMOABRAZIJO - globinski piling: S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine in brez stika s kožo lušči odmrlo plast vrhnjice, dosežemo tudi mikroskopsko majhne nečistoče med celicami, v epidermalnih razpokah in znojnih izločkih, hkrati v globje plasti epidermisa in dermisa dovajamo kisik in vlago, rezultat je napeta in sijoča koža. Mikrorelief kože se takoj zgladi.

3/GLOBOKO INFUZIJO KISIKA IN VLAGE: kisik ki ga dovajamo globoko v dermis - revitalizira kožne celice; hkrati kisiki deluje kot potisni plin in omogoča penetracijo izdatne količine vlage, zato se kože v trenutku napne, postane rožnata in sijoča

4/UČVRŠČEVANJE IN REGENERACIJO: temperatura kože se med tretmajev zniža za 8 stopinj C, mikrocirkulacija se izjemno poveča, spodbudi se sinteza kolagena in elastina, koža se učvrsti, gube in gubice se zgladijo, zaradi CRYO učinka se zmanjšajo tudi pore

KAJ DOSEŽEMO S TRETMAJEM?

  • izdatno hidracijo in oksigenacijo kože obraza in vratu
  • intenzivno luščenje odmrlih celic, zato je koža pripravljena na absorbcijo vseh aktivnih sestavin, ki jih pri  tretmaju nanašamo
  • drastično izboljšanje mikrocirkulacije tretiranega predela (temperatura kože se pri terapiji zmanjša z 8 stopinj celzija)
  • s tretmajem pomagamo koži, da se hitreje obnavlja
  • spodbudimo sintezo kolagena in elastina
  • drobne gubice se takoj zabrišejo, globje se zmanjšajo, mimične se omehčajo
  • koža postane sijoča in napeta, okrepi se njena barierna funkcija

Tretma zagotavlja takojšnje rezultate: koža je bolj čvrsta, napeta in vitalna, izboljša se njen tonus, tekstura kože postane bolj gladka in polna, obrazne poteze se zmehčajo. Na videz koža izgleda bolj rožnata, mladostna, spočita, sijoča in sveža.

Priporočamo 4-6 obiskov v razmaku 10-14 dni.

Po tretmaju je potrebna zaščita pred UV žarki 2-3 dni

KAKO POTEKA TERAPIJA?

• Pričnemo z limfno drenažo obraza, ki odplavlja toksine z obraza

• Nadaljujemo z mikrodermobrazijo obraza,, ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic. Kako ?

S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine lušči odmrlo plast vrhnjice, hkrati v globje plasti epidermisa dovaja kisik in vlago, rezultat je napeta in sijoča koža.

• Sledi nanos seruma, masaža, nanos maske prilagojene tipu/stanju kože

• Zaključimo z negovalnimi izdelki z UV zaščito

*Terapija zajema predel obraz in vrat. Za dekolte se cena poviša za 10€.

**Po potrebi vključimo tudi kislinski piling, doplačilo 15€.

***Možno je tudi globinsko čiščenje za doplačilo 10€.

HYDRA FACIAL - JEET PEEL
Izdelek dodan v primerjavo