UČINKOVITA CILJNA IZGUBA MAŠČOBE Z NIZKO ENERGIJSKIM DIODNIM LASERJEM


Takojšnji rezultat: Do dve konfekcijski številki manj v enem mesecu.
Neinvazivno: Brez bolečin, igel in okrevanja.
Nova tehnologija: Inteligentna alternativa liposukciji.


S SISTEMOM Slim LipoLaser VARNO IN UČINKOVITO ODPRAVIMO MAŠČOBNE OBLOGE. KLINIČNO DOKAZANO.

S pomočjo foto-kemičnega efekta, do katerega pride ob stiku nizko-energijske laserske svetlobe z maščobno celico, se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se shranjeni trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Za boljši rezultat z lasersko svetlobo še dodatno stimuliramo limfne vozle, kar spodbudi limfni obtok, da prenese maščobne kisline in glicerol do tkiv, ki poskrbijo za presnovo/porabo ob povečani telesni aktivnosti. Zato je po tretmaju priporočljiva povečana aerobna aktivnosti (do 12 ur po tretmaju).

ZA BREZPLAČNI POSVET POKLIČITE 031 347 617.

V ceno je vključeno tudi svetovanje o prehrani in o življenskem slogu.

Za doseganje optimalnih rezultatov pri hujšanju vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program.

*Tretma vključuje VelaSmooth

Terapija Slim-Lipo Laser temelji na tehnologiji LOW LEVEL LASER THERAPY-LLLT.

Laserska svetloba nizkih energij se uporablja že vrsto let v različne zdravstvene namene, med drugim tudi za hitrejše celjenje ran, zmanjšanje oteklin in za lajšanje bolečin. V zadnjem času pa se vedno bolj uveljavlja kot terapija za zmanjševanje obsega maščobnih celic, torej za oblikovanje telesa in izboljšanje stanja celulita.

Kako deluje Slim LipoLaser (LLLT)?

Nizko energijska laserska terapija (LLLT) na maščobne celice deluje selektivno, vsa ostala tkiva (koža, žile, živčevje) ostanejo nepoškodovana. Ob stiku laserske energije z maščobno celico se zaradi foto-kemičnega efekta shranjeni trigliceridi razgradijo na proste maščobne kisline in glicerol, le-ti se preko odprtih por maščobnih celic skupaj z vodo izločijo v medcelično tekočino. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina.

Ali med terapijo maščobne celice uničimo?

Ne, z LLLT vplivamo na zmanjšanje obsega maščobnih celic in jih med terapijo  ne uničimo.

Kako poteka tretma Slim LipoLaser (LLLT)?

Tretmaji LLLT so povsem neinvazivni, saj se aplikatorji z diodnimi laserji le namestijo na izbrani del telesa. Postopek je prijeten in brez bolečin, brez zvoka in vibracij, čuti se le prijetna toplota. Po tretmaju je priporočljiva kakršnakoli aerobno aktivnost  (30-45 min),  tako da telo spodbudi naravne metabolične procese za presnovo sproščenih maščobnih rezerv. Vadba po tretmaju v kombinaciji z uravnoteženim režimom prehranjevanja prepreči, da bi telo sproščene maščobne rezerve ponovno uskladiščilo. 

Čez koliko časa so učinki vidni?

Zmanjšanje obsega je pri nekaterih vidno že takoj po prvem tretmaju, pri nekaterih šele po tretjem ali četrtem tretmaju. V povprečju se obseg obdelovanega predela zmanjša za do dve konfekcijski številki v enem mesecu  (potrebnih je 8 ponovitev, 2x tedensko). Terapija osmih obiskov se lahko po 14 dnevnem premoru ponovi.

Kako tretma Slim LipoLaser (LLLT) vpliva na čvrstost kože?

LLLT terapija nima učinka na kožo zato tretmaje Slim LipoLaser vedno kombiniramo s tretmaji VelaSmooth / ELOS tehnologija. Naprava VelaSmooth združuje 4 funkcije: masažne valjčke (limfna drenaža), bipolarno radijsko frekvenco (spodbuja sintezo kolagena, elastina), vakum (spodbuja mikrocirkulacijo) in infrardečo svetlobo (dodatno spodbudi lokalni metabolizem). Problematični predeli se hitro in vidno polepšajo, koža postane gladka, čvrsta in svilnato mehka. Tako da ni bojazni, da bi zaradi zmanjšanega obsega prišlo do ohlapne kože.

Ali so možni stranski učinki ?

Stranskih učinkov ni, saj energija nizko energijskega laserja selektivno vpliva le na maščobne celice. Vsa ostala tkiva (koža, žile, živčevje) ostanejo nepoškodovani. Tretma se lahko izvaja na vseh tipih kože in ob vseh letnih časih. Ker gre za povsem neinvazivno terapijo, se stranka lahko takoj po tretmaju vrne k vsakodnevnim aktivnostim.

Za koga je tretma Slim LipoLaser (LLLT) primeren?

Terapija z nizko energijskim laserjem je primerna za vse, ki se soočajo z lokalizirano maščobo, kot npr. okoli kolen, na nadlahteh, podbradku, ledvenem predelu, trebuhu,  stegnih, zadnjici... 

Metoda je primerna tudi za hujšanje, vendar je v tem primeru potreben celovitejši pristop, ki vključuje spremembo življenskega sloga (prehrana, gibanje). Vsekakor hitro doseženi vidni rezultati za nekoga, ki je prekomerno težak, pomenijo motivacijo, da spremeni življenske navade na dolgi rok oz. za celo življenje.

 

PAKET 8x SLIM LIPO LASER - HUJŠANJE
Ocena 
Klara 03-03-2021

Odlično!!!

Po dveh tretmajih se mi že pozna

Napišite svoj komentar !

Ostali izdelki

Še 2 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo