Primeren za normalno, mastno in kombinirano kožo (ni primeren za suho ali občutljivo kožo). Pospeši obnavljanje kože (akne, postakne, strije, globoke gube), zagotavlja anti age učinek.

Temelji na kompleksu naravnih AHA kislin (citronska + mlečna kislina +glikolna), salicilni kislini, retinolu, C vitaminu  ter multi-sadnemu kompleksu iz borovnice, sladkornega trsa, sladkornega javorja, pomaranče , limone.

Kislinski piling zajema površinsko čiščenje, dvojni kislinski piling, serum, masko in nanos negovalnih izdelkov.

4-5 dan po pilingu je priporočljiva rehabilitacijska nega, da se prepreči morebitno luščenje, rdečico, suho kožo. Po pilingu je obvezna SPF zaščita ne glede na letni čas.

Piling se izvaja do 1x na 4-12 tednov.

Profesionalni pilingi HolyLand so sodobni kislinski pilingi—serumi, ki uspešno rešujejo številne kožne težave. Zasnovani so na principu reparacije kože in na pozitivni stimulaciji obnavljanja kože, saj imajo na kožo le pozitivne učinke in je ne izčrpavajo ali poškodujejo.

Profesionalni pilingi HolyLand so površinski pilingi in delujejo na ravni epidermisa, brez poškodbe bazalne membrane. Zaradi svoje inovativne sestave stimulirajo obnavljanja epidermisa in dermisa.

Bistvena razlika od številnih kemijskih pilingov je ta, da pilinge –serume HL ne uporabljamo zaradi vidnega luščenja ampak zaradi stimulacije procesa obnavljanja, regeneracije kože in večje odpornosti kože, kar posledično vodi do bolj zdrave kože.

Pristop k protokolu obravnave je seveda individualen. Vsaka obravnava je zelo komfortna, z vidnim učinkom že na začetku uporabe. Obravnava je podobna kozmetični negi, z zaključno masko na koncu. Obraz je sijoč, rdečice skoraj ni opaziti. Takoj po obravnavi se stranka lahko normalno vrne k opravljanju vsakdanjih dejavnosti.

UČINKI HL PROFESIONALNIH PILINGOV

eksfoliacija odmrlih celic rožene plasti, odpravijo hiperkeratozo

posvetlitev (eksfoliacija, enakomerna razporeditev melanina)

intenzivna hidracija

stimulirajo regeneracijo kože 

stimulirajo sintezo kolagena, elastina in GAG

omogočajo lažjo absorbcijo drugih aktivnih sestavin

pospešijo krvni pretok in s tem oksigenacijo tkiva

delujejo blago protivnetno

RENEW PEEL

Ostali izdelki

Še 4 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo