Popolnoma personalizirana nega obraza zajema površinsko čiščenje, dvojni kislinski piling,  serum, masažo, masko, nanos negovalnih preparatov.

 

Glede na tip kože in njeno stanje ter glede na izbrane cilje izberemo primeren kislinski piling, serum, masko in negovalne preparate,

 

Končni rezultat intenzivnih neinvazivnih postopkov je nastanek nove, mehkejše in nežnejše zgornje plasti kože. Ob hkratnem izboljšanju kakovosti in videza kože pride do sprememb tudi v globljih plasteh kože – ob redni uporabi pride do povečane tvorbe kolagena in elastina, medceličnine, glukozaminglukanov ter posledično do višje vsebnosti vlage v koži.

 

Cilji terapije:

Vzpostavitev optimalne barierne funkcije kože
Zmanjšanje gub in gubic

Antioksidativno delovanje

Izenačenje tena, povrnitev sijaja kože
Izboljšanje mikroreliefa kože, bolj gladka koža
Boljšo čvrstost in elastičnost kože
Optimalno hidracijo
Zožanje por

Spodbujanje kože k obnavljanju

Sinteza kolagena in elastina

Zdrav izgled kože

 

Po negi se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.


Postopki estetske kirurgije in uporaba tkivnih polnilcev s hialuronsko kislino in uporaba botulin toksina so vse bolj popularni v sodobnem času, vendar pa ne vplivajo na mikrorelief kože, na kakovost kože (na kakovost, število in prepletenost kolagenskih in elastinskih vlaken) in ne vplivajo na ekstracelularni matriks. Zato je naše priporočilo, da v prvi vrsti poskrbite za kakovost in zdravje vaše kože.

POMLAJEVALNA IN ANTI-AGE TERAPIJA

Ostali izdelki

Še 9 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo