NAPREDNA MEZOTERAPIJA S TAKOJŠNJIM UČINKOM

JetPeel je edinstvena terapija, ki bo vašemu obrazu hitro povrnila sijaj in odstranila znake utrujenosti, stresa in starosti.

Nežno, a učinkovito omogoča takojšnje izboljšanje kožnega reliefa ter poenotenje tena kože. Zoži in očisti pore, popolnoma odstrani majhne gube in omili videz globjih gub. 

Temelji na revolucionarni tehnologiji, ki nam omogoča, da s pomočjo kisika s hitrostjo 200 metrov na sekundo v kožo vnašamo aktivne učinkovine. Kisik deluje kot potisni plin, posebni ročnik razbije aktivne učinkovine v tekoči obliki, ki jih nanašamo, na mikro kapljice.

AKTIVNE UČINKOVINE, KI JIH DOVAJAMO V KOŽO

SENSITIVE za občutljive kože, kože s kuperozo in aknami

sestavine: ALOE BARBADENSIS, NIACINAMID, AZELAIČNA KISLINA

učinek: pomiritev rdečice, protivnetno in hitrejše obnavljanje kože

MEHANIZEM DELOVANJA:

Koža ima veliko število ‘luknjic’ (folikli dlačic, znojne žleze) in mikrokanalov, ki se v medceličnem prostoru lahko razmaknejo. Ti kanali so propustni za tekočino in plin, njihova povprečna velikost je med 30-50 mikrometrov.
Pri terapiji izkoriščamo dejstvo, da se na enem kvadratnem centimetru kože nahaja 50-400 takih kanalčkov (na obrazu do 300), in tako s pomočjo kisika pod visokim tlakom dovajamo aktivne učinkovine z nizko molekulsko maso v tekoči obliki.
Koža se ob stiku s tekočino pod visokim pritiskom raztegne, razprejo se mikrokanali v koži (mehaniziem baroforeza), skozi katere lahko učinkovito vnašamo aktivne učinkovine do 3,5mm globoko v tkivo. Aktivne učinkovine, ki jih dovajamo transepidermalno, torej skozi vrhnjico, so vse nizke molekulske mase, kar še dodatno olaljša njihovo penetracijo.

KAKO POTEKA TERAPIJA?

• Pričnemo z limfno drenažo obraza, ki odplavlja toksine z obraza
• Nadaljujemo z mikrodermobrazijo obraza, ki poskrbi za intenzivno luščenje odmrlih celic Kako ?

S pomočjo kisika pod visokim pritiskom 200 metrov na sekundo skozi posebni ročnik brizgamo na kožo fiziološko raztopino v obliki mikrokapljic. Kinetična energija teh mikrokapljic zelo učinkovito in brez bolečine lušči odmrlo plast vrhnjice, hkrati v globje plasti epidermisa in dermisa dovaja kisik in vlago, spodbuja sintezo kolagenskih vlaken, rezultat je napeta in sijoča koža.

• Sledi mezoterapija s pomočjo hidroporacije: aktivne učinkovine, ki jih nanašamo, sežejo do vseh plasti epidermisa in dermisa, kjer spodbujajo naravne funckije obnavljanja kože.
• Sledi masaža, nanos maske prilagojene tipu kože
• Zaključimo z negovalnimi izdelki z UV zaščito

*Terapija zajema predel obraz in vrat. Za dekolte se cena poviša za 10€.

**Po potrebi vključimo tudi dvojni kislinski piling, doplačilo 25€.

Učinkoviine izbere kozmetičarka - specialistka dermaestetik glede na stanje kože in glede na želje stranke. Običajno kombinacija različnih učinkovin privede do optimalnih rezultatov.

Priporočena je serija 4-6 tretamejv 1x na 10-14 dni.

Prvi rezultati so vidni takoj po terapiji, stranke omenjajo očutek polnosti, kot da bi koža 'zaživela'.

Ker gre za aparat, katerega osnovna naloga je prebuditi celice in jih spodbuditi k tvorjenju kolagena, so končni rezultati vidni šele po treh mesecih. Ob redni negi učinki trajajo do dve leti.

Za boljše rezultate in podaljšani učinek priporočamo ponovitev serije terapij 1-2x letno, odvisno od vašega kronološkega staranja in vašega načina življenja.

MESO PEEL

Ostali izdelki

Še 3 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo