Holy land - PERFECT TIME FIRM&LIFT SERUM

AKTIVNE SESTAVINE:

Lipopetidi, učvrstitveni kompleks, izvlečki Ginko Biloba in hamamelisa, esencialne aminokisline, hialuronska kislina, vitamin C in E

Vsebuje Acetil heksapeptid 8 ali Argireline, ki je peptidna spojina, ki se uporablja za zmanjšanje pojava gub, zlasti na čelu, okoli oči in ust, ki jih povzročajo ponavljajoči se izrazi obraza, kot so nasmeh in mrščenje. Znanstvene raziskave so pokazale, da 10% koncentracija Argireline vpliva na zmanjšanje gub za 30% v 30-dnevnem obdobju.

REZULTATI:

Izboljšana elastičnost in čvrstost kože

Zmanjšana globino gub, predvsem izraznih gube na čelu in drugih izrazitih linij

Povečana sintezo kolagena in elastina

V dermisu zadržuje vlago in zagotavlja globoko hidracijo

NAVODILA ZA UPORABO

Zjutraj in/ali zvečer nanesite na čisto kožo, nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Nadaljujte s Perfect Time nočno oziroma dnevno kremo.

OPOZORILA

Izogibati se področju okoli oči. Če izdelek zaide v oči, temeljito sprati z veliko čiste vode.

INCI:

Water (Aqua), PropyleneGlycol, HamamelisVirginiana (WitchHazel) Water, Glycerin, Panthenol, IsononylIsononanoate, ButyleneGlycol, Xylitylglucoside, EthylhexylIsononanoate, PolyacrylateCrosspolymer-6, Anhydroxylitol, Pullulan, AcetylHexapeptide-8, CentellaAsiaticaLeafExtract, GinkgoBilobaLeafExtract,SodiumPolystyreneSulfonate, Xylitol, SorghumBicolorStalkJuice, Glaucine, NannochloropsisOculataExtract, Polyacrylate-13, Ethylhexylglycerin, Coco-Glucoside, Polyisobutene, CaprylylGlycol, Polysorbate 20, Alcohol (NotDenat.), Phenoxyethanol, ImidazolidinylUrea, Fragrance (Parfum), Limonene.

Država izvora:  Izrael

Odgovorna oseba:  ANGEL CONSULTING S.a.s., Via S. Senatore, 14, 20122 Milano MI, Italija

141098

Ostali izdelki

Še 16 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo