• −10%
    ODRPRAVA CELULITA Z NAPRAVO VELA SMOOTH

Vela Smooth je prva naprava s klinično dokazanimi in zdravniško potrjenimi rezultati pri odpravi celulita in zmanjšanja obsega telesa. Vela Smooth je revolucionarna naprava v boju proti celulitu in oblikovanju postave. Z njo vam nudimo storitev, ki od vas ne bo zahtevala nikakršne spremembe ustaljenih življenjskih navad, seveda pa bodo rezultati boljši, če boste uredili prehrano in če boste telesno aktivni.

Običajno je potrebnih 8-12 obiskov 2x tedensko, kasneje priporočamo vzdrževalne tretmaje 1x mesečno.

Na kakšen način terapija Vela Smooth odpravlja celulit?  Obdelovanega predela se lotimo s kar 4 tehnologijmi :

MASAŽNI VALJČKI delujejo kot limfna drenaža, saj mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem, s tem dosežemo razstrupljanje telesa
INFRARDEČA TOPLOTA segreva kožo do 5mm globoko, spodbuja mikrocirkulacijo ter posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic in tako odpravlja celulit.
BI-POLARNA RADIOFREKVENCA dodatno segreva podkožje do 15 mm globoko, kar poveča cirkulacijo krvi ter kisika, s tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati spodbuja tvorbo kolagena in elastina, kar krepi vezivno tkivo (bolj čvrsta koža) in odpravlja videz celulita.
VAKUM ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa, s tem omogočimo nemoten dotok hranil do tkiv.


Postopek odpravljanja celulita in zmanjševanja maščobnih oblog 


Deset obiskov bo, PREVERJENO, odvzelo povprečno 1-2 cm iz obdelovanega predela, celulit pa bo nazadoval minimalno eno do dve stopnji.

Zakaj se odločiti za anticelulitno terapijo v Salonu Moments?
>Zaradi induvidualnega in strokovnega pristopa.
>Zaradi 12 letnih izkušenj na področju oblikovanja telesa.
>Zaradi prehranskih smernic, ki jih dobite ob prvem obisku.
>Zaradi vadbenih smernic, ki jih dobite ob prvem obisku.
>Zaradi 100% garancije na zadovoljstvo, ker verjamemo v učinkovitost naših tretmajev.


Za doseganje optimalnih rezultatov pri odpravljanju celulita vam ob predhodnem posvetu oblikujemo vam prilagojen individualni program, ki je zasnovan glede na vrsto, stopnjo in stanje celulita. Po potrebi tako vključimo še drenažno masko za rastrupljanje v kombinaciji z intenzivnimi lipolitično - drenažnimi tretmaji.

AKCIJA 10x ODPRAVA CELULITA - VelaSmooth
Ocena 
Biljana 07-03-2021

Super

Poiskusila več tretmajev, tole pa res dela

Ocena 
Ana 04-03-2021

Deluje!!!!!!

Napišite svoj komentar !

Ostali izdelki

Še 2 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo