INLEI LASH FILLER® TRETMA ZA TREPALNICE -

- rešitev za vse tiste, ki želite okrepiti svoje naravne trepalnice

Pri InLei LASH FILLER® tretmaju dviga, vihanja, barvanja in krepitve naravnih trepalnic uporabljamo blage, neškodljive izdelke za naravne trepalnice, zato stranka lahko tretma uporablja na 4 do 6 tednov, vendar pa so rezultati vidni do 8 tednov, odvisno kako hitro vam rastejo trepalnice.

Proizvajalec po treh zaporednih tretmajih jamči odebelitev premera trepalnice do 24%.

Rezultati so klinično dokazani na milanskem znanstvenem inštitutu, meritve pa so na testni skupini opravljali takoj po prvem tretmaju, en mesec po prvem tretmaju, takoj po drugem tretmaju, mesec dni po drugem tretmaju in takoj po tretjem tretmaju.

InLei LASH FILLER® je edinstven produkt na trgu. Od podobih storitev se razlikuje v zadnjem koraku, ko na trepalnice nanesemo Lash Filler, ki ima unikatno sposobnost - odpre pore na trepalnici, se v njej poveže s keratinskimi vlakni, nato pa pore zapre. Tako ostane “ujet”, seže do dlačnega mešička, ki ga hrani še nekaj mesecev po tretmaju.

Se ne izpira, tako kot se izpirajo produkti pri podobnih storitvah (keratinsko vihanje ipd.)

Ker imamo na voljo kar 8 različnih velikosti modelov za vihanje, se lahko zelo prilagajamo vaši želji kako privihane trepalnice bi želeli imeti. Lahko jih tudi samo dvignemo, ukrivljenost pa ostane naravna. Tretma je primeren za vse vrste trepalnic, saj delovanje posameznih produktov časovno prilagajamo kvaliteti vaših trepalnic.

Primeren je tudi za moške, ki imajo težave z navzdol rastočimi trepalnicami. Pri njih izpustimo le zadnji korak - barvanje trepalnic.

Za koga je tretma torej primeren? Za vse ki:

*Se borite s trepalnicami, ki rastejo naravnost ali navzdol.

*Vam trepalnice rastejo neenakomerno in v različne smeri.

*Imate suhe in krhke naravne trepalnice, ki jih je potrebno obnoviti, nahraniti in negovati.

*Imate zelo tanke trepalnice, ki potrebujejo Lash Filler za povečanje volumna.

*Imate dolge in toge (ostre) trepalnice, ki potrebujejo bolj živahen in svilnat videz, da bi bile bolj dovzetne za nanos maskare.

*Želite narediti premor s postopkom podaljševanja trepalnic.

*Ste alergične na lepilo za podaljševanje trepalnic.

INLEI LASH TREPALNICE

Ostali izdelki

Še 2 drugih izdelkov v isti kategoriji:
Izdelek dodan v primerjavo